tiistai 22. tammikuuta 2013

NukenvaatteetTämä nukkevauva asustaa minun lapsuudenkodissani. Sillä on todennäköisesti leikkineet jo kaikki minun tyttäreni sekä veljeni vanhempi tytär ja nyt on vuorossa veljen nuorempi, parivuotias tytöntyllerö. Äityli oli virkannut vaaville hienot uudet vaatteet; mekon, takin, tossut ja hatun! 

Kyllä kuulemma nyt pikku neiti touhuaa ja ottaa takkia pois ja pukee uudelleen päälle. Laittaa nappia kiinni ja sitoo hattua tosissaan :) 

Kun olin pieni äiti ompeli, neuloi ja virkkasi paljon vaatteita sekä minulle, että nukeilleni. Joitain on vieläkin tallella ja niitä ovat pitäneet tyttäreni ja nukenvaatteita pukeneet omille nukeilleen <3

Ja pakko vielä kertoa, että jokaiselle lapselleni äiti on neulonut vauvanvaatteet. Osa on mennyt eteenpäin suvussa, mutta pitäisikin kaivaa esiin ja kuvata jotain niistä. Ne on niin kauniita kaikki!  2 kommenttia:

  1. voi että miten kivat nuken vaatteet.pitäs miun ja tehä nukeille vaatteet ja vois laittaa ne sitten sohvalle istumaan.laita ihmeessä näytille vauvan neuleet jos on kerran tallessa vielä.

    VastaaPoista
  2. Sinulle on tunnustus blogissani.

    Nukenvaatteisiin pitäisi minunkin perehtyä, kun Nuppu sai ensimmäisen ihan oikean vauvanukkensa.
    Nämä on kauniita ja varmaan aika kivoja käyttää, ei ole liian vaikeita pukea ja riisua.

    VastaaPoista