sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mummolareissu

Käytiin toisessa mummolassa kyläilemässä eli minun anoppilassa.

Sielläkin mummi kilisteli puikkoja, tietysti ;) Hän oli tekemässä nuorimmalle lapsenlapselleen villapuseroa. Onhan niitä kertynytkin, 11 lastenlasta ja jo yksi suloinen lapsenlapsenlapsikin. Iso urakka on ollut mummilla kun on kaikille kutonut villatakit, villapuserot , housut tai haalarit :)
Mummi tekee puseroa samalla mallilla kuin minä vähän aikaa tein pienet sukat eli räjähtävä helmineule. Tässä yhdellä värillä neulotaan helmineuletta ja tehdään helmineulekerrosten väliin yksi kerros ainaoikeaa.

Sukat näet täältä!

Meidän kaunokainen on innostunut myös piirtämisestä ja tällä reissulla teki silmiä! Silmät on sielun peili vai miten se oli... :)
3 kommenttia:

  1. Silmät on kyllä jokin ihan oma vaihe piirtämisessä, muistan itsekin silmä vaiheen, piirsin niitä paaaaaljon, joskus teininä. Hauska tajuta se näin jälkeenpäin :D!

    VastaaPoista
  2. upeita silmiä neiti onkin piirtänyt !! Mukavan näköistä on tuo räjähtävä helmineule :) Kiva on nähdä takki valmiina ..

    VastaaPoista
  3. tosi kaunista tuo räjähtävä helmineule.hyvä piirtämään on lapsesi.meillä ja lapsenlapsi on kova piirtämään ja teini ikäisenä piirsi silmiä,niinkuin omakin kuopukseni.

    VastaaPoista