maanantai 25. elokuuta 2014

Niin se kesä meni...


Viimeiset kesäiset hetket talteen

Oltiin pari viikkoa sitten viikonloppuna vuokramökillä viettämässä viimeisiä kesäisiä päiviä ennen koulun alkua. Sää suosi meitä, uitiin, sanottiin, soudettiin ja touhuttiin yhdessä.Kiva mökki oli ja koko porukka koiria myöten nautti olemisesta sydämensä kyllyydestä. 


Uno melkein asui vedessä...


ja isukki nautiskeli rakkaasta harrastuksestaan <3 


Neidit pulikoivat pitkään ja hartaasti.


Sitten saunaan, paljuun, uimaan, saunaan, paljuun... :D


Hemppakin nautti olemisestaan täysin rinnoin kun sai juoksennella lähimetsissä tutkimassa maastoa.


Muuten Hemu ei kyllä uinut taaskaan tyttöjen houkuttelusta huolimatta. Juoksenteli kyllä rantavedessä edestakaisin niin, että kaikki muutkin kastuivat, mutta itseltä vain jalat :D


Uno oli huolissaan kun iskä souteli järvellä ja heitteli uistinta. Vähän kun tuli lähemmäksi, Uno hyppäsi veteen ja ui veneen luokse eli haki isukin rantaan :)


Mun kauniit murut <3 

Kyllä se Hemukin tosi huolissaan katseli laiturilta kun tytöt souteli järvellä. Malttoi kuitenkin odottaa, siinähän olisi vielä kastunut, jos olisi hätiköinyt :P

Oli se käsityökorikin mukana ja muutaman kerroksen sukkaa kudoin jossain vaiheessa, mutta mitään valmista en saanut aikaiseksi :)


Kesä kohta taakse jää, 
mennään syksyn hämärään. 
Lehden uuden värin saa, 
kukat alkaa kuihtumaan. 
On syksy tullut jo...

4 kommenttia:

 1. Odotan vielä kauniita syyskunn päiviä, mutta nyt on niin syksyistä, kun sade meillekkin vihdoin pysähtyi, illalla alkoi satmaan ja yhä tulee ja koko päiväksi on ennusteessa sadetta. Voi miten hyvää se luonnolle tekeekään, mutta ei viljoille jotka vielä pelloilla odottaaq puimista.
  olitte kauniilla paikalla ja nautinnollista kaikille, mitä nyt koiralla hiukan huolia kun piti toisista huolta kantaa. Viisaita ovat nuo karbvaiset lapsemme.
  Oikein hyvää tätä elokuun viimeistä viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Olipa teillä mukava loma! Tekstistäsi ihan tihkuu sitä mukavuutta lukijalllekin. Ja niin viehättävä paikkakin. Kameran takanako se äiskä oli koko ajan, kun kerrot kuvin vain koirista, iskästä ja tytöistä! ;) Eikä neulekaan edistynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitäähän jonkun olla kamerankin takana :P Ja kummasti oli sitä tekemistä niin paljon, ettei oikein ehtinyt tikutella :D

   Poista