perjantai 15. elokuuta 2014

Maijan virkatut verhot

 

Ystävälläni Maijalla on virkkoosi. 

Hän sai juuri valmiiksi upeat keltaiset verhot. Näistä oli puhettakin aikaisemmin kun me siellä Pyynikkilän penkeillä istuttiin teatteriharjoituksissa väkertäen kuka mitäkin :) 


Oma kärsivällisyyteni ei vielä ole riittänyt moiseen saavutukseen, verhoissa on niin hurja työ. Ne on verhojen tekijät ihan omaa luokkaansa! :) 


Maijalla oli sellainen espanjankielinen pikku vihkonen, mistä hän oli ottanut ohjeen. 

Lankana on Kotiväki ja kakkosen koukulla oli pistellyt menemään. 


"Virkkoosi on ajoittain ilmenevä sairausjakso. Virkkoosia pidetään neuloosin rinnalla lähes yhtä vakavana, mutta ero neuloosiin on huomattavasti pienempi riski saada purkoosi. Yhtäläistä neuloosilla ja purkoosilla on lankoosi, joka monesti oirehtii yhtä vahvasti. Virkkoosi on erittäin koukuttava laadultaan, ja potilaat jotka kärsivät virkkoosista harvoin kokevat oireetonta jaksoa. Virkkoosin on havaittu oirehtivan kausittain."Auringonpaistetta päivääsi! :)


6 kommenttia:

 1. Ihanat verhot!! Ei ole iskenyt tännekkään vielä verhoosi!!!! Ihailen kyllä noita ihmisiä, joilla kärsivällisyyttä tuntuu riittävän!!

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä upeat verhot. Ja se on kyllä totta että verhojen tekijät on ihan omaa luokkaansa, ei ne vaan kaikilta onnistu, miun verhoista tuli aikoinaa kasa purettua lankaa ja kiukkunen muori:))

  VastaaPoista
 3. Kyllä on Maijan verhot upeat! Koirakin on söpö ja hieno:)

  VastaaPoista
 4. Upeat verhot kerta kaikkiaan, kaunis värikin. Nuo on todellakin taiturin tekemät verhoosit. Tasaist pittää tulla ja helpost työn käsiala löystyy, jos jättää tekeleen pitkäksi aikaa pois käsistä. Neuloosissa käy helpost samanlaiseti jos lepuuttaa käsiään liian kauan. Sillviisii miul käyp.....

  VastaaPoista
 5. Ihana kuvio ja kaunis väri verhoissa. Noita minunki äitini aikoinaan virkkasi pilvin pimein. Siis hänellä oli se virkkoosi:):)

  VastaaPoista
 6. Onneksi minuun ei ole tuo virkkoosi vielä iskenyt, en ainakaan myönnä vaikka joskus aina virkkaankin tarpeen vaatiessa. :D Mutta neuloosini taitaa olla niin paha, että voinee sanoa jo pakkoneuloosiksi. ;) Nyt olisi tarvetta saada virkkausohje matalaan verhon kappaan, kun mökille tarvittais sellainen. Tuo verho on kyllä tosi hieno, mutta liian korkea, harmi.

  VastaaPoista