sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Huggit kokoa 43Huggit miehelle

Olen jo aikaa sitten yrittänyt tehdä miehelle tossut, mutta jostain syystä (toisen sukan/tossun syndrooma!) se yritys jäi kesken. No, näistäkään ei pitänyt tulla miesten kokoa, mutta kun jotenkin värit ja raidat olivat miehekkään oloiset (?) niistä sellaiset kuitenkin tuli :) 


Syy näiden aloittamiseen oli lankojen kulutus. Oli pakko keksiä joku tapa kuluttaa ohuita lankoja kun niistä ei millään muodostunut sukkia eikä huiveja eikä mitään. Ne vaan makoilivat tuolla lankalaatikoissa eikä inspiraatiosta niiden käyttöön ollut tietoakaan!


Näissä on siis KOLMEA ohutta lankaa sinistä ja kolmea ohutta lankaa oranssin sävyjä. Tarjouksesta ostamaani sukkalankaa, joka ei kuitenkaan houkuttanut sukkia tekemään - mistä lie syystä. Arvaamattomat ovat neulootikon inspiraation lähteet :D Niin ja lisäksi muita ohuita lankoja, mitä laatikosta löytyi. 

Koukku oli kokoa 7.


Ohjehan löytyy tuolta: 


HUOM! 

Nämä on HELPOMPI versio Huggista! 

Eli koko tossu on tehty kohopylväillä etukautta, myös pohja.

*** 

Tuolla löytyy Novitan ohje kohopylväisiin, selkeillä kuvilla: Ja tuolta löytyy eri kokoisten ja väristen Huggien malleja: Noissa aikaisemmissa malleissahan tein tosiaan pohjaan kohovirkkausta takakautta, jolloin pohjaan muodostui vaakakuvio. Näissä koko tossu on tehty samalla lailla pylväät etukautta koukaten. 


Tuo "vauhtiraita" johtuu siitä, että siinä kohdassa olen siirtynyt kerrokselta toiselle kahdella ketjusilmukalla. Aikaisemmin en edes ajatellut tätä ja niissä, missä on vaakapohja, se hukkui nätisti malliin ja näihinkin juuri valmistuneisiin se mielestäni jopa sopi. Tänään silmiini kuitenkin osui video "ketjusilmukattomasta aloituksesta" ja todella, NIINHÄN SE PITÄISI TEHDÄ! 

Oppia ikä kaikki :D  

Video löytyy tuolta: 
Myönteinen asenne antaa sinulle
vallan olosuhteista
sen sijaan, että olosuhteesi 
omaisivat vallan sinusta. 

-tuntematon ajattelija- 
Energiakeskus Indigo 


Aurinkoista viikkoa sinulle! 4 kommenttia: