keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Päivän pelastus puikot ja lanka

Hohhoijaa, että on tylsä päivä! Aiheet tuntuu niin tutuilta, moneen kertaan on jo käyty läpi :(

Psykosomaattista oireilua, riippuvuuksia, omahoitajuutta... Ja muistetaan aina sekä fyysinen, psyykkinen, hengellinen että elämänkatsomuksellinen suhtautuminen.

Meillä on tällainen järkyttävän SUURI kahden hengen sahu-ryhmä : P Istutaan kahdestaan pikku kopperossa ja kuunnellaan opetusta Tampereelta. Juu, pelastuksena mukana on taas käsityö ja kannettava, joten päivä menee vähän mukavammin. Opetus kuuluu kyllä tuossa samalla ja osallistutaan kyllä aktiivisesti keskusteluun näin verkon välityksellä :)

Näistä ajattelin ensin tehdä säärystimet, mutta nää oli helppo ottaa mukaan ja aikaa on... Joten niistä tuleekin paksut sukat.

Paras ajatus tältä päivältä on tämä:"Samalla tavalla kuin ei pidä yrittää parantaa 

silmiä ilman päätä tai päätä ilman ruumista, 

ei pidä hoitaa ruumista ilman sielua."
-Sokrates-
2 kommenttia:

 1. jippii... huomasin että sinäkin olet opiskelija ja vielä samalla alalla kuin minä :)
  opiskelen oppisopimuksella työn ohella ( vasta puoli vuotta takana) on aika rankkaa.. :( mitä itse tykkäät .. työstä tykkään kovasti vanhusten parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon, ihan mun juttu. Kun olis vaan jo aikaisemmin tajunnut, että se on mun juttu :) Toukokuussa pitäis valmistua lh:ksi, toivottavasti sitten löytyy töitä. Kotihoidossa olen sijaistanut jo ja siitä kovasti tykännyt. Tammikuussa alkaa osaamisala akuuttiosastolla...

   Tsemppiä vaan, duuni ei ole ihan kevyttä - myöskään päälle! Toivotaan molemmille kestävää selkää ja päätä :D

   Poista