sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Isomummin terveiset


Kiireellä isomummia katsomaan! 


Metsän kautta... jokainen keräsi kimpun valkovuokkoja ja sitten ne yhdistettiin. Tuli iso kimppu! Isomummin lempparivuodenaika, luulisin, kevät. Siellä se haravan kanssa touhottaa pihamaalla, kyykkii kukkapenkeissä ja suunnittelee, mitä kukkia tulee mihinkin. 


Muksuista on aina niin jännittävää päästä yläkertaan käymään ja varsinkin parvekkeelle! Mikäs siellä on aurinkoa ottaa. Ihana ilma! 


Aatelkaas, että näitä rappusia se kohta 94 vuotias mummo kiipeää ylös alas päivittäin. Ja sauna on vielä alakerrassa (kellarissa), mihin on vielä vähän jyrkemmät portaat! Mutta siinä se varmaan juju onkin, että isomummi on noin hyvässä kunnossa!

  

Voi voi... sain lankoja <3 


Ja vielä korinkin isomummi taikoi jostain!


Upeaa nähdä, että isomummikin on alkanut tehdä näistä värikkäistä lankoista sukkia! Ihanaa, harmaa kausi on taittunut! :) Tässä niitä Eila-mummun tossuja taas valmistuu... :) 


Ohje niihin löytyy tuolta: 
Lisää sukkia... 


Ja vielä sukkia... :) 

Tuo alempana olevan mallin ohje löytyy tuolta: Ja pientä sukkaa ja lapasta ensi talven pakkasiin. Pikku sukka on tehty samalla mallilla kuin nuo ylemmät. KASVU 
Kevään taikoja täynnä joka hetki.
Versoja, varsoja, ihmisen kersoja. 
Ihmeellinen kasvu! 

www.pirjolevo.fi
5 kommenttia:

 1. Voi, tässähän saa ihan voimia tulevaan, kun isomummunne töitä katsoo, olenhan myös isomummu , mutta vasta 81 vuotias, samat on puuhat täällä, joten laskin, että tässähjän on toivoa vielä pitkästä työrupeamasta.

  VastaaPoista
 2. Upean kimpun valkovuokkoja isomummu saikin. Ja miten upeita sukkia ja tossuja hän on taas loihtinut.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kimppu valkovuokkoja mummille :) Jaksaa tehdä mummo sukkia ja niin kauniita vielä :)

  VastaaPoista
 4. http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/2014/04/panta-ja-haaste.html
  HAASTOIN SUT MUN BLOGISSA :)

  VastaaPoista
 5. pirteä on isomummi kun jaksaa neuloa komeita sukkia ja lapasia ja kulkea rappusia.ihanan valkovuokko kimpun hän saikin.

  VastaaPoista