sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Koukkukokoelma Ebaystä

Kiitos kaikille arpajaisiin osallistujille ja lämmin kiitos ihanista kommenteistä myös <3 Ensi viikolla palailen asiaan voittajan nimen kera!
* * * * * *

Sitten esittelen uuden ihanan koukkukokoelman, jonka tilasin kokeeksi Ebaystä. 

En ole ennen tilannut sieltä mitään, joten mietin, että kuinkakohan kauan siinä menee. Ja koska nämä olivat käytännössä lähes ilmaiset niin pakko oli antaa periksi houkutukselle. Siis nämähän ei maksaneet juuri MITÄÄN!

 


Kokonaishinta tälle paketille oli ALLE 5 €! Toimituskuluineen päivineen! Mahdottoman halpaa kun miettii, mitä nuo täällä maksavat... Nuo ovat muuten alumiinisia.

Tein tilauksen tämän kuun alussa (taisi olla 2. tai 3. päivä huhtikuuta) ja koukut tulivat perille viime torstaina. Eli kolmisen viikkoa tekivät matkaa. Maksoin Visa Electronilla. 
Ja sieltähän löytyy vaikka mitä! Bambupuikkoja, pyöröpuikkoja, lankoja... ja melkein mitä tahansa, mitä tajuaa etsiä.  Tuossa linkki käsityötarvikkeisiin: Tilasin muuten jotain muutakin samalla, mutta se paketti ei ole tullut vielä. Palataan siihen... :)5 kommenttia:

 1. Nuo ovat minusta mielettömän hyviä koukkuja. Juju-kirjakerhoon liittyessä sain tilaajalahjana vastaavanlaisen paketin.

  VastaaPoista
 2. Millaiset ovat käytössä, ootko ehtiny testaamaan? :) Ovatko yhtä hyviä kuin Novitan vastaavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kovasti tykkään. Ja ihanat värit on vaan plussaa :)

   Poista
 3. Todella kiinnostavaa. mietin itselleni noita koukkuamiskoukkuja kaapelilla .... Kiitos linkistä!

  VastaaPoista