tiistai 29. huhtikuuta 2014

Heinänuhanenän pelastus


Voi mun pientä nuhanenää :(

Nyt on kerrottava, miten upeaa palvelua saatiin ja helpotus inhottavaan siitepölyallergiaan.

Viikonloppuna kun oltiin siellä Espoossa alkoi neiti niiskuttamaan ihan älyttömästi, silmät kutisi ja ylipäätään meni aivan tukkoon.

No ennenkin tätä on ollut ja homeopaattiset lääkkeet on auttaneet, mutta ei kuitenkaan tajuttu ottaa lääkkeitä mukaan reissuun. Kotona ei ollut mitään oireita, mutta etelässä varmaan enemmän kaikkia pölyjä. Pakkohan sitä oli jotain keksiä, itsekin tuosta joskus kärsineenä tiedän miten kurja olo voi olla.


Oli tietenkin lauantai, mutta ajattelin, että Hakaniemen apteekki on ilman muuta auki ja siellä on monipuolisesti homeopaattisia. Mutta mutta... ajeltiin Hakaniemeen ja kuultiin, että entinen apteekkari on muuttanut muualle, eikä luontaistuotepuolta juurikaan enää ollut. Entinen apteekkari on laittanut uuden putiikin muualle, mutta tämä on tietysti la:na kiinni. 
Ei voi olla totta, meidän tuuria... :(


Ajeltiin pitkin Helsinkiä (karmeeta taas pitkästä aikaa muistella reittejä ja ajaa jonossa...!), soiteltiin luontaistuotekauppoihin ja kyseltiin missä voisi olla. Manskulta löydettiin Plantara, josta löydetttin nenäsuihke ja jonka todella ystävällinen myyjä kertoi, että tuolla muualle siirtyneellä apteekkarilla on toinenkin myymälä Urho Kekkosenkadulla, joka oli kuin olikin auki lauantaina. Mahtavaa! 


Nopeasti löydettiin Pur-kauppa, jossa oli jopa homeopaatti paikalla ja hän neuvoi tilanteeseen parhaat lääkkeet. Samaa lääkettä ei ollut, mitä oltiin käytetty aikaisemmin, mutta homeopaatti neuvoi parikin eri lääkettä, joista voisi olla apua. 

Ja todellakin on ollut apua. Täysin ei heti kaikki oireet poistuneet, mutta helpottivat huomattavasti ja nyt kotona ei ole ollut yhtään niin hankalaa. 


Ihan vinkkinä, jos sullakin on tätä inhottavaa vaivaa :)

Tuolla Pur:in sivuilla on hyvä tietopaketti siitepölyallergian hoidosta homeopaattisilla - ja paljon muuta tietoa. 
Jos kiinnostaapi, käy lukemassa! 




5 kommenttia:

 1. voi kun auttas miullekkin vaan ei auta. kaikki maholliset on kokeiltu :/ ainoo ihan konkreettinen apu tulee poskiontelon tulehduslääkkeestä nimeltä duakt. miulla siis menee sitä säännöllisinä kuureina koko kesän. jotkut onnelliset pärjää yhdellä heinix tabletilla päivässä..mie ryystän niitäkin kolome päivässä sit happi kulukee. huoh..tarttee varmaan hommautua raskaaksi taas :D se kun on ainoo apu jollon meikäläistä ei vaivaa heinänuhan ollenkaan..siis ei yhtään..toinen vaihtoehto on imetys, mutta summa surum= vauvabuumiako pukkaa pakonsanelemana? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kun vauvantekoon! :D

   Joo, on kyllä kurja vaiva, jos ei mikään auta! Mulla itsellä on aikanaan ollut tosi pahana, mutta vuosien saatossa helpottanut, samoin kuin koira-allergia.

   Poista
 2. Pitääkin ottaa työn alle perehtyä tuohon homeopatiaan. Miulla on täällä pikkuinen 3 vee, joka näyttää aivan pöhöttyneeltä särjeltä ja kuulostaakin ihan keuhkotautiselta, vaikka on allergialääkkeet käytössä vähän joka rööriin :( eli kiitos mielenkiintoisesta linkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut apua eri tilanteissa noilla pienilläkin. Toivottavasti löytyy apua <3

   Poista
 3. Meillä on perheen riesana ollut heinänuha jo kauemman aikaa. Tuota homeopatiaa en ole ajatellutkaan, mutta täytyy etsiä nyt hieman lisää tietoa siitä. Olisikin hienoa, jos apu löytyisi. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista