tiistai 5. helmikuuta 2013

Väriterapiaa


Olipas tänään vauhdikas päivä! Nuorimmalle neidille nousi kuume eilen illalla, joten aamulla sitten hoidettiin flunssaa. Paljon mummin lämmintä mustaviinimarjamehua hunajalla, pikku oravat-leffa (noin kahdeksatta kertaa nähtynä...) ja paljon lepoa. No, välillä piti taas sormivirkata kun ei neiti jaksanut vaan olla :) 

Iltapäivällä lähdin osastolle iltavuoroon. Voi sitä vauhtia ja tapahtumien määrää! Pää humisee ja aivot yrittää raksuttaa ja tallentaa tietoa uusista asioista. Nyt on ihan rikki, poikki, väsynyt!  No, huominen aamuvuoro on jätettävä väliin kun neidin kuume oli illalla noussut taas yli 38 :(  

Tässä kuitenkin meidän yhteinen eilisen ja tämän illan käsityö :P 

Nuorimmainen tytöistä sormivirkkasi piiiiiitkän narun joka ulottui makuuhuoneesta talon läpi toiseen päähän ja siitä olohuoneeseen ja takan ympäri ja... Minä mietin, että mitä ihmettä tuollaisella narulla oikein tekee? No, sitten ajattelin, että korihan voisi olla hyvä... Aloitin sen virkkaamisen koriksi ja näköjään minun ollessa töissä hommia oli jatkettu :) Nuorimmainen oli sormivirkannut lisää ja keskimmäinen virkkasi koria. Selvästikin homma jatkuu vielä huomenna. Kyllähän tuo korista menee? ;)

Ihanaa väriterapiaa tuo onkin. Lankana Novitan Siiri, joka tarttui mukaan juurikin ihanan aurinkoisen värinsä takia (no, ehkä vähän myös vaikutti se, että oli tarjouksessa tosi halvalla :)2 kommenttia:

 1. Voi kurjuus tuota tautia!

  Onneksi tyttö on keksinyt kipeällekin sopivaa puuhaa niin jaksaa potea!

  Värit on kyllä mukavaa "lääkettä"!

  VastaaPoista
 2. keljua kun lapset sairastuu.täällä päin on flunssaa sekä sitä noroa liikkeellä tosi paljon.
  paranemisia teille.

  VastaaPoista