torstai 7. helmikuuta 2013

Kaikki kesken...

Nyt on sitten kaksi kuudesta kuumeessa. Ja tietysti pienemmästä päästä :( Ihan tylsää. No, pienin on jo hyvissä voimissa ollut tämän päivän, huomenna vielä lepuutellaan kotona ja sitten voi varmaankin mennä eskariin taas. 

Mitään oikein valmista ei nyt tunnu tulevan neulerintamalla. Keskeneräisenä on sukat, huivi, lapaset ja... mitähän muuta... mutta kun ne ei nappaa ei sitten millään. Hirveä palo oli aloittaa tuollainen uusi juttu ja melkein kiukusta poljin jalkaa kun kaikki kunnon pyöröpuikot on kiinni jossain keskeneräisessä omassa työssä tai lasten töissä. Sitten tajusin, että onhan mulla noita Novitan änkyrä vänkyrä pyöröjä, mitkä olen haudannut laatikon perukoille. Pelastus! Olkoon sitten vaikka kuinka monella sykkyrällä se oli saatava aloitettua heti! :P

Vielä ei tiedä tuleeko siitä mitään vai lopahtaako innostus tässä työssäoppimisen vauhdissa. Täytyy nyt vaan toivoa, että mummilta valmistuisi jotain fiksumpaa mitä esitellä ;)
Vähän oli jossain vaiheessa tällainen talviuni/horros olotila, mutta tuo työssäoppiminen on kyllä piristänyt kummasti. Kiva tuttu paikka, ihanat työkaverit ja mukavat asiakkaat; aika lentää siivillä eikä tekeminen lopu kesken :)

Talaviruno

(S.S. (Pieksämäki), Savon Sanomat Lukijan värssy, syksyllä 2011)
Pakkanen pyssyy
sisuva kyssyy
kun vesj jiätyy
ennen kun muahan piätyy.

Talavi-ilta sakenoo,
pyryt ittään pakenoo.
Sattaa räntee, lunta,
nukun talaviunta.
Elekee, kuulkee, herättäkkee!
4 kommenttia:

 1. Se onkin outo juttu, kun toisinaan ei tahdo mikään tulla valmiiksi ja joskus taas ihan sujahtaa vaan valmista puikoilta.

  Pikaista paranemista sinne ♥

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta. Oon vaan ajatellut, että teen sitä mikä tuntuu hyvältä just sillä hetkellä. Kyllä ne muutkin sieltä valmistuu sitten ajallaan :)

  Kiitos <3

  VastaaPoista
 3. paranemisia lapsosille ja työssä jaksamista siulle

  VastaaPoista