tiistai 16. joulukuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Nyt on niin, että tämän mamman arkiralli pyörähtää taas tasan ympäri ensi vuoden alusta. Eihän sille mitään voi, jos ei entinen malli rallista toimi niin pyöräytetään vähän eteenpäin ja kokeillaan sillä. 

Vasta hetki sitten kouluttauduin lähihoitajaksi ja nyt näyttää siltä, että hoitoala saa kuitenkin jäädä muille. Olen viihtynyt todella hyvin tuolla pienellä akuuttiosastolla, missä hoito on mielestäni ollut hyvää ja kaikilla hoitajilla asenne kohdallaan. Nyt siellä kuitenkaan ei enää löydy töitä, vakihenkilökunta riittää, joten muuta on keksittävä. Oman paikkakunnan paikat ovat täynnä, koska toista osastoa remontoidaan ja hoitajat sieltä on ripoteltu pitkin kylää. Mietin, etten millään haluaisin lähteä kovin kauas töihin -lähihoitajan surkeasta palkasta kun otetaan vielä matkakulut pois niin mitä jää... Joten jostainhan se on leipä kuitenkin revittävä. Etsin ja etsin... Kunnes löysin sen! Jennifer Shoes etsi edustajaa työkengille. Mallit näyttivät hyvältä ja määhän tykkään olla ihmisten kanssa! Tää voisi toimia! 


Jos haluat auttaa rallin pyöräyttämisessä käytiin...? 
Jos sijaitset Pirkanmaan alueella > > >

Kerää kaveriporukka, työporukka teille kotiin, työpaikalle, mihin vaan, SOITA / MEILAA / LÄHETÄ VIESTI minulle niin tulen esittelemään kenkiä! Tai vinkkaa tapahtuma mihin voin tulla esittelemään! Samalla voidaan vaikka opetella Magic Loop, tiimalasikantapää, tossujen teko tavalla jos toisella tai mitä sitten keksitäänkin :D
Milla 20 lime
Milla 50 paprika

Mokkasetta 279


Jennifer Shoes on laadukkaiden kenkien maahantuonti ja suoramyyntiyritys. Nämä kengät on tarkoitettu vaativaan käyttöön. Laatu, ekologisuus ja pehmeät arvot ovat ykkösasioita

Jokainen, joka työssään käpöttelee 160h tai yli joka kuukausi kengillään, tietää, että ne pitää olla kunnolliset. Jopa 10km on mitattu pitkän vuoron aikana kävelymatkaa hoitotyössä! 

Ota yhteyttä: 

Susanna Pilkottu
susanna.jennifershoes @ gmail.com
046 9216336

6 kommenttia:

 1. Myykö tämä romikaa? Mulla on sellaiset ja on ihan joka pennin arvoiset. Pieni miinus nilkkaremmeistä jotka ei kestä kiinni mutta kyllä miun jalat niiiiiiin tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu myy Romikaa. Ilmeisen suosittu malli :)

   Pitäisiköhän nilkkaremmin olla vähän leveämpi...? Täytyypä laittaa palautetta!

   Poista
 2. Onnea uuteen työhön :-)
  Itse myyn työkseni kotimaisia laatukenkiä, joista myös mun oma kroppa tykkää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Mielenkiintoista! Olen kirjaimellisesti kantapään kautta oppinut, että kenkä - ja varsinkin työkenkä - on oltava hyvä jalalle, silloin myös koko kroppa tykkää.

   Poista
 3. Onpa kivan näköisiä malleja muutamatkin tuossa hätpikaa katsoen.

  VastaaPoista