maanantai 10. marraskuuta 2014

Eila-mummun tossut pikkuiselle


Isomummi tykkäsi tosi paljon Muuralan päiväsairaalan kuntoutusjaksosta. Kertoi, että siellä on mukavat ihmiset ja hyvä hoito. Jumpattu oli oikein olan takaa joka kerta, mutta oli ehditty myös kahvittelemaan, juttemaan ja jopa tekemään käsitöitä.

Viime viikolla olivat isomummi ja äiti vielä käyneet Muuralassa kiittämässä tiikerikakun ja tossujen kera <3

Mahtavaa, että mummu on noin hyvässä kunnossa! Nyt hän toivoo, että pääsisi ensi vuoden puolella vielä uudelle jaksolle, ja järkeväähän se olisikin, että kunto säilyisi sellaisena, että kotona pärjää. 


Mummi (minun äiti <3) on tehnyt pikkuruisia ihanuuksia taas!

Pikkuiset Eila-mummun tossut on noi kaksivuotiaan kokoa (kuten tuo typsykkä tuossa alhaalla) ja siniset sukkaset ovat ihan pienelle, tuleva käyttäjä ei ole kuulemma vielä syntynytkään <3Tässä sitä parivuotiaan mallia :D

Ohje noihin pikkuisiin tossuihin löytyy tuolta: 


ja pikkusukkiin löytyy tuolta: 
Monenlaisia muunnelmia näistä isomummin tossuista löytyy 
tuolta tossuohje-sivulta: 
3 kommenttia:

 1. Kyllä on mummosi saanut hyvää kuntoutusta. Toivotaan että pääsee vielä uudelle jaksollekkin.

  VastaaPoista
 2. Vaikka aina moititaan, mutta on kyllä ihaniakin intervallipaikkoja ikäihmisille joissa todella kuntoutuu ja tulee iloinen ja piristynyt mieli. Oma äitini oli myös viime kevään intervallihoidossa, mutta oli kauhuissaan kun tuli kotiin ja vannoi ettei koskaan enää...! Hoito oli hyvä mutta ryhmässä oli paljon muistisairaita, äidin muisti on veitsenterävä ja siitä kai harmitus johtuu! Ihana typsykkä sinulla, prinsessa ja mummosi on todella taitava neuloja ja sitäkin ihmettelen että kuinka hän keksii kaikkia kivoja neulejuttuja jotka ovat niin mallin kuin värien puolestakin neuleen saajan mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä kivojakin paikkoja löytyy! Tämä on tosiaan sellainen päiväpaikka missä käväistiin päiväseltään kerran viikossa.

   On nuo sekä mummi, että isomummi sellaisia käsityötaitureita, että on miulla vielä paljon opittavaa! :)

   Poista