maanantai 3. helmikuuta 2014

Taas oli ihan PAKKO aloittaa uusi...Tänään oli teatteripäivä.

Lähdettiin teatteriporukan kanssa katsomaan Nokialle Myrskyluodon Maija ja muistelemaan viime kesän esityksen tunnelmia. Mukava reissu kaikin puolin. Hauskaa oli nähdä, miten erilainen esitys voi olla vaikka käsikirjoitus oli sama. 

Pakkohan matkalle oli käsityö ottaa... enkä taas osannut päättää mitä ottaisin vaan kaikissa oli jotain "vikaa" tälle reissulle. Mukaan lähti siis kerä turkoosia Isoveikkaa ja nelosen bambupuikot. (Kun pyöröjä ei ole vapaana, perhana! Pitäisi muistaa ostaa...)

Toinen pitkä piirakka valmistui siinä päivän aikana, nyt yöllä heräsin ja tikuttelin vielä vähän sitä lisää. Ei puutu enää paljoa... Nyt tsemppaan, että saisin nuo aikaisemmatkin keskeneräiset valmiiksi! Kyllä tsemppaan! :)


Ja hei! Tein taas Turkista lankatilauksen perjantaina. Ihan uskomattoman nopeita ne ovat...! Laitoin tilauksen menemään n. yhdentoista maissa ja jo iltapäivällä tuli viesti, että tuotteet on lähetetty! JIPPII! Jo huomenna tai ylihuomenna tulee varmasti joku kolkuttamaan ovelle lankapaketin kanssa! Wuhuuu! :D

Laitan sitten kuvia ;)2 kommenttia:

  1. Kaunis malli tuossa sukassa ja värikin mukavan keväinen!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Jännityksellä ootan kuvia niistä langoista.

    VastaaPoista