lauantai 3. elokuuta 2013

Haastetta kehiin


Sain Tuksulta hauskan haasteen. 
Siinä pitäisi vastata kymmeneen kysymykseen. 

Noh, yritetään :) 

1.  Kaupunki vai rantaloma? Perustelut. 
Höh, ainakaan nyt ei oikein kumpikaan nappaa. Oon kyllä haaveillut sellaisesta romanttisesta mökkilomasta ihan kahdestaan... Vois käydä uimassa ja soutelemassa kuutamossa, lukea ja olla vaan. Sillain "♫ ollaan lähekkäin, me vielä hetki näin. Vierees sun, mä hiljaa painaudun...♫ " Hihhih :) 2. Paras asia, joka on tapahtunut sinulle viime aikoina. 
Olen saanut viime aikoina olla työssä sellaisessa työyhteisössä, johon on aina ilo mennä. Kertaakaan ei ole vielä tarvinnut huonolla mielellä mennä töihin vaan aina olen ilolla odottanut mukavaa työvuoroa. Toivon, että saan jatkaa siellä vielä syksylläkin...!! 


3. Paras kesäherkkusi ja mahdollinen resepti? 
Kyllä se tähän aikaan vuodesta on aina niin ihana mustikkapiirakka, päälle vähän vaniljakastiketta tai jätskiä. NAM!


4. Kesäperinteesi?
Lettukestit mummin ja vaarin kanssa <3 Koko lauma koolla, ihanaa yhdessäoloa <3


5. Paras viimeisin sisustusostoksesi?
Heh, enpä ole viime aikoina ehtinyt/jaksanut paljon sisustella, enkä kukkapenkkejä rapsutella. Ehkä sitten ensi kesänä :) 


6. Millainen on unelmiesi asuinympäristö?
Nyt ollaan aika lähellä sitä, mitä olen aina unelmoinut. Maalla kauniissa maalaismaisemassa, järvien läheisyydessä, kaukana kaupungin betoniviidakosta. Rauhallista elämänmenoa <3 


7. Suomen kielen kaunein sana? 
Hymy kertoo monesti enemmän kuin tuhat sanaa...


8. Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on tai oli? 
Kesä oli varattu työlle ja kesäteatterille. Vielä onneksi mahtuu pieni lomakin läheisten kera <3

9. Paras vuodenaika? 
Ehdottomasti kaunis, vihreä kesä. Mutta arvostan silti suuresti myös kolmea muuta vuodenaikaa! En haluaisi asua sellaisessa paikassa, missä olisi aina vaan kuuma. 


10. Mikä saa sinut onnelliseksi? 
Perhe! Lapset, rakas puoliso ja kaikki läheiset. Arki ja kaikki moninaiset tapahtumat, mitä arjessa riittää. Työkin tällä hetkellä. Lasten ilo ja elämisen riemu on parasta mitä olla saattaa <3Arjen moninaisista tapahtumista tulee äkkisältään mieleen eilinen päivä. Puhelin soi ja sieltä kuului kurjaakin kurjempi ääni, josta ei ensin saanut mitään selvää. Ihmettelin outoa numeroa, mutta selvästikin tyttären tuttu, mutta surkea ääni. Mitähän nyt on sattunut...? Selvisi pian, että kyse oli puhelimestä. He olivat olleet kavereiden kanssa hyppytornissa istuskelemassa - seisemässä metrissä... Arvaat varmaan lopun? :P Kyllä, puhelin oli tippunut tornin lattian rakosista alas laiturin alle ja köllöttelee nyt siellä kolmen, neljän metrin syvyydessä! Voi voi, mutta minkäs sille vahingolle mahtaa, onpas sitä joskus itsellekin sattunut puhelimen kanssa yhtä ja toista :) 

Nyt en taida laittaa tätä eteenpäin, jokainen joka haluaa ottakoon sen tästä. Pitää nimittäin lähteä töihin valvomaan :)

Ps. Nuo kuvat on melkein kaikki vanhimman neidin ottamia. Kiitos lainasta! <3


Hauskaa viikonloppua <3 


5 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea sinun ajatuksiasi haasteen kysymysten pohjalta. Nyt tunnen sinua taas hiukan paremmin. :)

  Olet sinä kyllä aikaansaapa ihminen, taas noin monta postausta olet ehtinyt tekemään viime käyntini jälkeen. Ja niin kivoja ja hyviä kuvia olet niihin laitellut. Vaikka ei tekstejä tulisi aina luettuakaan, niin kuvat aina katselen ja ihailen. Kiitos niistä! :)

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva lukea tuo postaus!
  Mukavaa viikonloppua!
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lukea sinusta enemmän. Kiitos kivasta postista. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mukava tietää siusta hieman lisää:) Hauskat ja kauniit kuvat antoivat vielä hyvän lisän juttuusi,kiitos:))

  VastaaPoista
 5. olikin mukava luettava tämä postaus ja kuvat toivat kivan lisän siihen.
  hyvää viikonloppua siulle.

  VastaaPoista