sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Näyttöviikko... kääääk!

Tänään alkoi KUTU:n (kuntoutuksen tukeminen) näyttöviikko! Juu, sunnuntaina, oikein mukavaa lepopäivää vaan teille muille :P 

Huh huh, saa nähdä osaako sitä "näyttää" kaikki mitä tarvitsee. Taas sitä miettii, että miten ihmeessä ne kaikki hienot korulauseet käännetään käytännöksi? Voisko joku kertoa? ;) 


Esim tämä: "Työskentelen kustannustietoisesti, yrittäjähenkisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti sekä noudatan työyhteisön laatukriteereitä."

Todella helppoa työskennellä tuon periaatteen mukaisesti kun seinässä on lappu: "laita vaipat aina pieneen muovipussiin ennen kuin laitat isoon roskapussiin". Siis miettikää; muovinen vaippa laitetaan muovipussiin, joka laitetaan vielä muovisäkkiin. Ja jokainen roskis siis tyhjennetään yhden vaipan jälkeen tässä talossa! Todella kestävän kehityksen periaatteiden mukaista, yäk! :( 

Noh, käsityöt jää pakostakin nyt vähemmälle tällä viikolla, ja nuo oranssit pikku töppöset ovat vielä odottamassa valmistumistaan, mutta laitan nyt tällaisen aikaisemmin syksyllä valmistuneen pikku pipon päivän piristykseksi :) 

Hyvää viikon alkua kaikille! :)


Pipo päähän pikkuisen 
äidin rakkaudella tekemä. 
Palmikot tekevät pehmoisen,
lämmittää talven edellä. 

-Arkimamma- 

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti