lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lomailijat lähtivät mummolaanOnneksi on kesä

Muutoksia edessä, kaiken sorttisia. Vähän huimaa, mutta eiköhän se siitä. Nuoremmat neidit halusivat muuttotohinasta huolimatta lähteä viikoksi-pariksi mummin ja vaarin luo viettämään kesälomaa. Eli tämän/ensi kuun aikana muutetaan ja työkuviotkin menevät uusiksi. Jos ei ole tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, täytyy tehdä muutos, eikö?  :)


No, muutosta ja muista muutoksista myöhemmin lisää. Tähän postaukseen ei päässyt yhtään käsityötäkään, koska oli niin kiire ihailla kesän kauneutta <3


Isomummille oli viime viikolla käynyt haaveri ja oli kaatunut pihalla :( 

Arvaas, mitä oli ollut tekemässä!? No, istuttamassa kukkia tietysti! Ihanaa, että 95-vuotias jaksaa nauttia kesästä ja kukista! 

Oli vaan ollut sellaiset halpis-crocsit jalassa, jotka olivat jotenkin jääneet kiinni pihan kivetykseen ja siitä nurin! Onneksi ei käynyt pahemmin... Polvi on kipeä, samoin kädet, joilla oli ottanut vastaan ja poskessa on iso mustelma :(


Piha on uskomattoman kaunis ja vehreä <3 


Kyllä tytöt nauttivat taas kun saavat olla mummin ja vaarin hoivissa! Nyt se vasta kesälomalta tuntuu varmasti. Pääsee serkkulikkojenkin kanssa leikkimään pitkästä aikaa. Mitä lie keksivätkään... :)


Aamulla aurinko nousee varhain. 
Kesä vuodenajoista on kaikkein parhain. 
Koulutkin loppuu, ei huolia näy
kesällä kukatkin kukkimaan käy. 
Voi uimassa käydä ja nukkua pitkään. 
Eivät kesää kai voita asiat mitkään. 


Aurinko pilven päältä maahan kurkki, 
kutitti hassusti nenästä, 
sipaisi kirkkaasti silmästä, 
lämmitti ihanasti varpaasta, 
avasi kesäisten polkujen portin, 
karkotti arjen mielestä
ja antoi lomalle upean startin! 


5 kommenttia:

 1. Voi ei, isomummun pitikin kaatua. On siinä sisua kun tuossa iässä vielä pitää puutarhaa hoitaa, no, vierivä kivihän ei sammaloidu. Onneksi ei käynyt pahemmin. Sitä ei enään niin nopeasti parane kuin nuorempana.
  Tuo kuva, pitsiverhot ja pelakuut ikkunalla, siinä on sitä jotain, aivan ihana, No, onhan muutkin ihania mutta tuo ihan säväytti.
  Oikein hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Onneksi mikään paikka ei mummoltasi murtunut tai mennyt poikki! Mummoilla riittää sitkeyttä vaikka ovatkin toisinaan elimistöltään jo hauraita ja herkkiä särkymään, puhtia tuntuu riittävän ja iloa alkaneesta kesästä, upeita kuvia, kauniita kukkia ja touhuaminen puutarhassa lasten kanssa antaa elämään iloa ja sisältöä! Ja lapsille isovanhemmat antavat niitä kultajyviä, helmistä kalleimpia joita säilytetään koko loppuelämä ja josta saa iloa ja voimaa vuosia!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja kivat runot. Isomummolle paljon voimahaleja ♥

  VastaaPoista
 4. Onneksi isomummo ei satuttanut itseään pahemmin. Ihailen hänen pirteyttään.
  Upeita mummolakuvia.

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei pahemmin sattunut. Tosi kaunis ja täyteläinen pihapiiri. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista