maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannustunnelmia


Tässä muuttotouhujen ja sekasorron keskeltä vielä pitää juhannuspäivitys laitella talteen. Oli aivan ihana juhannus, yhdessä oloa, juhannussaunaa ja herkullista ruokaa yhdessä laitettuna. 


Aattona pääsivät kaaratkin huilaamaan. Kun saatiin lasti purettua tehtiin yhdessä ruokaa ja paineltiin sitä odottaessa pihasaunaan kunnon löylyille. Vaikka kuva näyttää juuri hetkellisesti aurinkoiselta, vettä ropisi vähän väliä, joten luovuttiin grillauksesta suosiolla ja laitettiin makkarat ja broiskut uuniin :)


Väärinmajan kokko on joka vuosi yhtä upea! Ja niin tänäkin vuonna. Osa katseli sieltä järveltä käsin veneestä, me ihailtiin sitä sillalta. 


Paljon kyläläisiä kerääntyy juhlistamaan keskikesän juhlaa sillalle. Autoja ei juurikaan kulje, joten siinä on hyvä ihastella maisemia ja jutella tuttujen kanssa :)

Aika reilusti oli myöskin itikoita kerääntynyt juhlimaan... Niilläkin oli juhla-ateria :D 


Ja mikä ihaninta, juhannuspäivänä saatiin kunnia osallistua juhannushäihin! <3 <3 <3 

Upea nuoripari sanoi tahdon, niin kaunis toimitus! Miten se olikaan niin herkistävää!? Meillä tulee lokakuussa 20 vuotta siitä kun mentiin naimisiin Ruoveden kauniissa kirkossa. Jotenkin ne tunteet tuli mieleen ja ihan väkisin kyynel pyrki silmäkulmaan. Pitkä matka on tultu siitä, enkä tuolloin osannut haaveillakaan näin ihanasta perheestä ja lapsista, mitä minulla on <3  

Pieninkin oli tärkeänä shamppanjalasi kädessä onnittelemassa. Ja onhan se hieno hetki toivottaa uudelle avioparille onnea! 

Hauska sattumus oli, että tuo 13-vuotias neiti sai vahingossa Pommacin sijaan oikeaa shamppanjaa ja oikein säikähti ja irvisteli sitä makua :D

Upea päivä oli! Neidit pääsivät juuri oikein vauhtiin kun karkkibuffet aukesi ja bändi alkoi soittaa! Valitettavasti jouduttiin kuitenkin lähtemään kohtuu aikaisin kotiinpäin noita meidän karvaisia lapsia katsomaan. Olisi ollut mukava jatkaa juhlimista myöhempään, mutta onneksi saatiin osallistua edes siihen asti. Hieno kokemus lapsillekin, ihania tunnelmia kaikkine leikkeineen ja perinteisine morsiamen ryöstöineen! <3

Suuret kiitokset vielä tuoreelle avioparille sekä vanhemmille tätäkin kautta ja paljon onnellisia yhteisiä vuosia! <3


Kauan katsoin sinua syvälle silmiin, 
kauan katsoin, katsoin ja ajattelin. 
Kenties kerran vihille käydä saamme, 
kenties kerran olet rinnallain. 
Kenties kerran vihille käydä saamme, 
kenties kerran olet rinnallain. 

Kauan katsoin sinua syvälle silmiin, 
kauan katsoin, katsoin ja ajattelin. 
Puutteen, murheen, yhteisen riemun jaamme, 
kunnes pois häivymme unholaan. 
Puutteen, murheen, yhteisen riemun jaamme, 
kunnes pois häivymme unholaan. 

-Heikki Aaltoila-

1 kommentti:

  1. Ihanuus miten kauniita kuvia ja häätkin vielä, oikein on ollut mukava Juhannus ♥

    VastaaPoista