maanantai 27. tammikuuta 2014

Höpö höpö-juttuEi käsitöistä tietoakaan... :) 

Eka työpäivä uudessa paikassa meni kivasti, hyvä fiilis jäi. Oikein kivat tilat, mukavan tuntuiset työkaverit ja vallan ihanat asukkaaat. 

Ainoa ihmetyksen aihe oli kotiin tullessa naapurikunnan juna! No voi ihmettä, en ole nähnyt noin pitkää junaa ikinä! Varmasti 2km puutavaravaunuja, niitä vaan tuli ja tuli ja tuli. Vähän kärsimättömänä ihmisenä mietin sellaista päivää kun olisi hirveä kiire töistä kotiin ja juuri kun tulen puomille, se laskeutuu ja punainen valo alkaa vilkkua. Kesti nimittäin tosi kauan ennen kuin juna tuli edes tuli ylityspaikan kohdalle, sitten kun kaikki Ville Veturin ja Jere Jarruvaunun välissä olevat tavaravaunut olivat hiiiitaaaasti kulkeneet ohi, koko autojono odotti vielä ainakin viisi  minuuttia, mutta valot ei vaan vaihtuneet takaisin - eikä puomi noussut :O 

Sitten kaikki -ilmeisesti paikkakuntalaiset - saivat odottelusta tarpeekseen ja koko jono meni läpi puomien : / 

Mutta miten tänään olikin niin levollinen ja leppoisa mieli, ettei ollut yhtään kiire mihinkään, eikä hermo mennyt yhtään! 

Edes matkalle osunut traktori ei kiristänyt pipoa yhtään, vaikka ajelin sen perässä hyvän aikaa. Hyvää musaa kuunnellessa nautin matkasta ja olin kaikesta huolimatta kotona jo puoli neljältä :)

Mahtimaanantai! 

Kolme aamuvuoroa on jo takana - ja iloinen yllätys, olin lukenut vuorolistaa huonosti, perjantai onkin vapaa!! JEEE! Enää kolme jäljellä. Sitten ehtii tikuttelemaankin :)

Hyvää tulevaa tiistaita <3 
Tää lähtee nyt etsimään Nukku-Mattia yökaveriksi. 

2 kommenttia:

  1. Onnee töihin ja varohan niitä junia!! Sekä hyvää viikon jatkoa toivoo astan emäntä

    VastaaPoista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu muonavahvuuteen. tuolta lankahelvetin kautta pomppasin tänne..ihania ohjeita siulla täällä. ja muutenkin oikein hyväntuulen blogi. Kivaa viikkoa ja onnea töihin!

    VastaaPoista