torstai 31. lokakuuta 2013

♫ La la lallalaa joulu tulla saa ♫


Joulu on taas, joulu on taas 

Olen kyllä niin iloinen, että löysin kässäkavereita kylältä ja minut hyväksyttiin mukaan porukkaan. Ensimmäisen kerran olin mukana kun kokoonnuttiin Pehtoorskan luona. Täysiä taiteilijoita ja käsityön taitajia tuntuvat olevan kaikki tyynni, mutta niin ottivat minutkin ystävällisesti vastaan, lämpimät kiitokset siitä heille <3

 Aivan mahtavaa jutella samanhenkisten ihmisten kanssa, ihastella toisten tekeillä olevia töitä ja suunnitella tulevia juttuja. 

Ps. Tässä kohtaa on pyydettävä, että käyt katsomassa Pehtoorskan ihania kasvivärjättyjä lankoja täällä: http://pehtoorska.blogspot.fi/p/muut-tuotteet.html


Toisella kerralla keskityttiin joulukorttien tekoon paikassa, joka pursui taidetta. Sisällä ja ulkona kaikkea ihanaa. Mosaiikkia, koruja, kransseja... vaikka mitä hyvänen aika. Ja mikä valtava määrä tarvikkeita korttien tekoon, WAUU! Sieltä löytyi leimasimia, nauhoja, kuvia, muotoleikkureita... mää olin ihan pyörryksissä. Kortteja on tullut aikaisemmin tehtyä lähinnä lasten kanssa ja nyt kun sai oikein keskittyä asiaan, suunnitella ja ihmetellä kaikkia vaihtoehtoja, oli huikean hienoa! Aika meni kuin siivillä, yhtäkkiä oltiin puuhattu totisina ja posket punoittaen jo kolmatta tuntia :)Ensin sen kaiken materiaalin edessä oli pää aivan tyhjä ja pitkän aikaa joutui vaan katseemaan, tutkimaan ja ihmettelemään. Kunnes uskaltautui kokeilemaan tota ja sitten tätä ja sitten vielä vähän sitä. Siitä se sitten lähti, luomisen into :)Ja kun pääsin kotiin, lapset ihastelivat kortteja: IHANIA! Mekin halutaan tehdä! 

Ja muutaman vielä ehtivätkin ennen kuin piti nukkumaan mennä sinä iltana :)


Laaduntarkastaja vielä testaa onko kuivunut hyvin. 
Juuri nyt kuulen 
rakkaat äänet keittiöstä,
varhaisen aamun elämän  merkit, 
hengitän, katson ikkunasta.
Juuri nyt en tarvitse muuta. 6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä ihanasta postauksesta! Tuli niin hyvä mieli! Kiitos!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän se oikein hyvän mielein annoit! Kiitos Tuksu! <3

   Poista
 2. Ihania joulukortteja olette tehneet :)

  VastaaPoista
 3. Oikein tuntuu mukavalta lukea uudesta piiristäsi, olen iloinen puolestasi:)))))))))) On varmasti ihanaa olla tuollaisessa porukassa.
  Kortit on kauniita.

  VastaaPoista