tiistai 8. lokakuuta 2013

Innokasta ilonpitoa


Seuraavaksi äipän tekemisiä. Pikkuinen veljentyttö 2v. leikkii mummolassa kovasti nukella ja mummi onkin taas tekaissut kokonaisen uuden vaatekerran kylmää talvea varten nukelle. 

Päästä varpaisiin on nyt lämmintä päällä. Ihanat pikkuruiset vaatteet <3 Ja pyyhkeenpäitä äiti on taas tehnyt. Taisi olla lahjaksi menossa. 

Vähän muunneltu malli tästä aikaisemmasta pitsistä: Ja ne juhlat! Neiti täytti siis 7-vuotta ja tietysti mummi teki kakun ja piirakat ja vaikka mitä <3 

Paikalla oli enon perhe serkkulikkoineen, mummi ja vaari tietysti ja isosisko ja veikkakin pääsi paikalle. Ihana nähdä kaikkia taas pitkästä aikaa!  Ja yllätyksekseni minäkin sain lahjan! Ihana veli perheineen muisti valmistumistani upealla lahjalla. Wau, vieläkin sanattomana. Kortissa on lähihoitaja lähdössä töihin :) 

  

Ja ihan liian nopeasti taas tämäkin viikonloppu meni ja oli lähdettävä kotiin päin. Matka sujui kuitenkin todella nopeasti kauniissa säässä ja kohta moottoritie vaihtuikin maaseudun kauniisiin maisemiin. 


 Olisipa tällä elämällä takuuaika
joka ei menisi umpeen. 
Saisi silloin rellestää 
mielin määrin temmeltää
turmiollisilla teillä 
kaikenmaailman kinkereillä. 

3 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaa taas leikkiä, kun on uudet hienot vaatteet! Noin kauniita pyyheliinoja on mukava antaa lahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. Ompa nukke saanut sievät uudet vatteet, niitä on varmasti ilo pukea ja riisua.

    VastaaPoista
  3. Kyllä sinä vaan jaksat olla aktiivinen kaikessa, minua aivan hengästyttää seuratessani touhujasi. :) Taas oli monta postausta ehtinyt tulla edellisen käyntini jälkeen ja niin monia ihania käsitöitäkin. Erityiskiitos tuosta sukkataulukosta, joka on minulle uusi. Isompien sukkien talukoita minulla onkin, mutta pienten sukkien teko on ollut aina vähän arpapeliä.

    VastaaPoista