perjantai 1. maaliskuuta 2013

OMG, tänään EKG! Käyriä ja haitaria :)

Tänään koulussa harjoiteltiin EKG: n ottamista. Paita pois vaan ja lätkät rintaan :) Hitto vie, kotona ihmettelin, että joku painaa niin vielä oli rintsikan alle jäänyt yksi lätkä irroittamatta :D 

Vähän siinä ehti haitariakin tehdä. Tämä tuli valmiiksi ja toista vähän aloittelin kuunnellessa asiaa sepelvaltimotaudista ja sen hoidosta.



Lankana siis Novitan Tivoli varressa ja oranssina Ören Bayan Star, puikot 3,5.

Ohjetta löytyy edellisen haitarisukan sivulta: 

Edit: Linkissä oli jotain vikaa, nyt korjattu!


Tuossa päällähän on siis ihan 2 oik 2 nurin, jota olen siirtänyt 4 kerroksen välein 5 krt vasemmalle yhden pykälän, sitten oikealle 5 krt yhden pykälän. 




Ja nyt lähtö kohti Espoota hakemaan hiihtolomalaiset kotiin. Näin nopeasti se viikko taas meni. 

Täältä tullaan!! :) 



13 kommenttia:

  1. kyllä on kaunista sukkaa tulossa.onko tuo kantapää tehty oikein ,nurin ja muuten tiimalasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä se on ihan oikeaa eli tiimalasilla kokonaan tehty. Tuossa kuvassa kyllä vähän näyttää tosiaan, että olisi oikein nurin. Täytyy laittaa kunnon kuvaa kun ovat valmiit molemmat. Toisesta vielä kärki puuttuu :)

      Poista
  2. Sulla on mielenkiintoinen blogi ja ihastelin sitä mummon taitavaa taitoa 92-vuotiaana, neulominen pitää mielen virkeänä ja ajatukset kasassa. Olet näköjään aloittanut blogin pidon vasta, niin aloitin minäkin kesä-heinäkuussa viime vuonna. Blogin pitäminen on mukavaa ja sitä kautta on saanut uusia blogiystäviä. Ihania värssyjä melkein joka bloggauksessasi. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vaan haitarivinkistä, Tivoli -lanka tosiaan toimii tässä mallissa erinomaisesti. Itse tein koko sukan Tivolilla.

    VastaaPoista
  4. Hei, Siulla on mukava ja selkeä blogi. Haitarisukkien väri on ihanan aurinkoinen ja keväinen. Olen käynyt usein täällä vierailulla. Itse olen vasta aloittanut blogin pitämisen, vaikka neulonut olen pitkään. Oma äitini on 84-vuotias ja neuloo enään harvakseltaan, joten on aivan ihanaa lukea teidän kaikkien tekemisistä. Omat tyttäreni neulovat ja virkkaavat jonkun verran, kun sattuu fiilis iskemään. Neuleterveisiä teille kaikille ja mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuleterveiset sinnekin ja aurinkoista kevättä! <3

      Poista
  5. Hei! Kiva uusi tuttavuus löytyi täältä :) Ihania töitä täällä sinulla.Pirteät sukat tulossa,ovat tosiaan ihania nuo kevään lankavärit... Täällä jo valmis lähihoitaja(jo 15v...),tervetuloa joukkoon! :)

    VastaaPoista
  6. Moikka,
    Joskus kävin Kommentoimassa ja muistiin neulontavinkkeihini laittamassa Eila-mummun tossunohjeen, mutta nyt ilokseni muuten PaulaKristiinan sivun kautta tänne seikkailin sekä liityin lukijaksesi. Iloiset, pirteät sivut sinulla :)

    VastaaPoista
  7. Kauniit sukat, niin pirtsakat ja iloiset! Tivoli-lankakin "aukesi" mulle ihan uudelleen... :)

    VastaaPoista
  8. Hei, olen sivuiltasi löytänyt monet mallit mitä olen itsekin tehnyt. Ihanat, selkeät sivut. Nyt jäin miettimään jalkaterän mallia, kuuluuko toinen sukka tehdä peilikuvana? En löytänyt asiaan tietoa täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelu, etten ole ehtinyt vastata heti! Uusi työ pistää pään pyörälle, eikä muuta mahdu tällä hetkellä :D

      Itse en tehnyt - muistaakseni - peilikuvana, mutta toki voit tehdä! Kivempi ehkä peilikuvana kyllä...

      Poista