tiistai 5. maaliskuuta 2013

Naiset neuloosin vallassa


Voi että... Pakko ihmetellä, että miten kauan tätä innostusta riittää!? :) Tänään sai kaulaliina taas jatkoa. Oli pitkään lankalaatikossa odottamassa vuoroaan ja nyt se innostus sitten pikkuneitiin iski. Kaikkien kymmenien metrien sormivirkkausten jälkeen, nyt on neulomisen vuoro :) 
Kylässä isovanhemmilla :) 
Vähän tuo vasen reuna on löytänyt uusia silmukoita jostain, mutta eiköhän se suoda 6 vuotiaalle? ;) Väriä vaihtava lanka oli loistoidea, vähän väliä kuului, että "milloin se oikein vaihtuu...!" Hienosti innostus pysyy yllä kun on vaihtelua :D

Neiti itse kuvasi nämä taidepläjäykset. Tai no, nämä muun muassa, arvatkaa kuinka monta kuvaa oli kamerassa?? ;P


5 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun neulomistautikin tarttuu, eikä aina vaan flunssat.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia kaikki, mutta tuo eka on kerrassaan mainio! Tyttö on niin keskittynyt neuleeseensa. <3 Onhan ihanaa, kun suvun kaikki naiset, niin pienet ja isommatkin ovat innostuneita käsitöistä. Tutkailin nyt samalla kertaa useamman bloggauksesi ja ihailin noita mummolajuttujakin.

  VastaaPoista
 3. kiva tuo neulomis harrastus onkin ja sanontahan on että "minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa".siulla on näppäriä tyttöjä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa! Kiva, että nykyäänkin nuoret (ja lapset) kiinnostuvat käsitöistä...itsekin opetin neulomista viikonloppuna 8-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno harrastus johon voi aina tarttua melkeen paikasta riippumatta. Varmasti kaikki muistavat hetket jolloin yhdessä neulottiin.....

  VastaaPoista