lauantai 29. elokuuta 2015

Lankapaketti maailmalle sekä TosSukat


Tuhannet kiitokset kaikille! 

Kiitos ihanista kommenteista, tuli niin hyvä mieli kun niitä luki <3 On mukava tehdä blogia kun saa noin ihanaa palautetta, kiitos!. 

Äsken laitoin Random.orgin numerokoneeseen numerot 1-228 ja sieltä putkahti numero, joka osui...

Tuija Lepistön kohdalle!! 

Onnea Tuijalle, ollaan oltu jo yhteyksissä ja yhteystiedot on saatu. Sateenkaarilankapaketti lähtee heti alkuviikosta tulemaan! :)


Minähän uhkasin, että teen tuosta sateenkaarilangasta Eila-mummun tossut kun se on niin paksua ja ihanaa...

...ja aloitinkin kyllä... mutta mukana olikin vähän liian pienet puikot siihen hommaan ja totesin vähän matkaa tehtyäni, että niiden aika ei ole nyt... :)

Sanoin myös, ettei tuosta langasta kannata ainakaan sukkia tehdä kun se on niin paksua... :D :D :D 


No sellaiset nyt kuitenkin tuli tehtyä! :P 

En tiedä miksi, mutta jotenkin tykkään noista paksuista sukista - tai tossuthan ne melkein on. Niin lämpimät ja "tukusat" :D  Nämä on siis siitä Iceyarnin Merino Magic langasta, 
nro 6 pyöröpuikoilla Magic looppina tehty.

Nyt oli pakko tehdä vain yksi kerrallaan kun oli vähän liian lyhyet pyöröt, mutta nuohan valmistui niin nopeasti, ettei se kuuluisa "toisen sukan syndrooma" ehtinyt iskeä :) 


Aloitin varpaista taas sillä Magic cast on -tekniikalla luomalla vierekkäin oleville pyöröille kullekin kuusi silmukkaa. Tekniikkahan on hyvin lähellä sitä normaalia silmukoiden luomista, mutta tässä ei luoda kahden puikon ympärille vaan molemmille puikoille omat silmukat. 

Levensin molemmissa reunoissa kunnes molemmilla puikoilla oli 16 silmukkaa > yhteensä 32 silmukkaa. Nämä on kokoa 39-40.

Ihanat värit houkuttelivat tekemään ihan perussukat tiimalasikantapäällä.


"Värit vaikuttavat meihin jokaiseen joka hetki. Silmät näkevät, solut kokevat. Sokeat tuntevat värit värähtelyistä. Värit voivat ilahduttaa ja masentaa, parantaa ja sairastuttaa. Ne ovat energiaa, joka vaikuttaa, halusimmepa tai emme."


"On sanottu niin, että terve ihminen säteilee kaikkia sateenkaaren värien hyviä puolia. Olemme silloin sovussa itsemme ja ympäristömme kanssa. Säteile sateenkaarena muille, älä mustamaalaa ketään, se tuhrii omaakin olemustasi. Maailma on juuri sen värinen millaiseksi sen kukin meistä mielessään maalaa."


"Onhan niin, että joinakin päivinä aurinko paistaa mielessä, vaikka taivasta verhoaisi paksu pilvikerros. Joskus taas mielestä ei löydy kuin harmaata, vaikka aurinko kultaa kaiken säteillään. Ajattelemalla kauniita värejä, pukeutumalla niihin, valitsemalla niitä kotiin, me voimme huuhtoa huolet pois. Olla onnellisempia."


Lue lisää värien voimasta: 


Ps. Hemulin silmä on parantunut! Eläinlääkäri laittoi silmään suojan, "piilolinssin", jonka suojissa haava pääsi paranemaan. Huh, helpotus! Monen viikon jälkeen Hemu sai kaulurin vihdoin pois! <3


9 kommenttia:

 1. Nätit "sukkatossut".
  Olen samaa mieltä värien vaikutuksesta ihmismieleen. Siksipä rakastakin kirkkaita värejä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakat sateenkaaritossukkaat! Namskis.
  Onnea arvontavoittajalle!

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi ja jäin pitkäksi aikaa lukemaan juttuja. Mukavaa kirjoittelua sinulla. Minkä rotuinen tuo valkoinen koira noissa kuvissa on, näyttää samalta kuin meilläkin!

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemuli on rodultaan Samojedi Aivan ihana perhekoira <3

   Poista
 4. Onnea voittajalle!!!!Tää on niin kiva blogi,pittää vaan käydä joka päivä.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!! Ihanat on nuo sukat. Oikein houkuttelee pistämään jalkaan. Ja ihan mahtava ilme tolla spanielilla tuossa yhdessä kuvassa :D

  VastaaPoista
 6. Ihania käsitöitä ja aivan ihania maalaismaisemakuvia!

  VastaaPoista