maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yökyöpeli


Yötyö takana taas pitkästä aikaa. Ilahduinpas suuresti kun toinen yököistä veti laukusta sukkakutimet esiin! Jee! Seuraavalla kerralla uskallan minäkin ottaa kutimet 
mukaan yövuoroon ;P 




Tosi kivoja tyyppejä on tuolla töissä, huumoria löytyy ja sillä mennään eteenpäin. Rauhallinen yö oli ja meni oikein nopeasti, yhtäkkiä kello olikin jo seitsemän aamulla. Nyt alkaa olla kyllä jo niin väsynyt olo, ettei ajatus enään luista. Ehkäpä olisi syytä lähteä vähän lataamaan akkuja välillä?



Vielä koirat lenkille ja sitten... 

Kauniita unia! :) 


6 kommenttia:

  1. Mä oon opiskeluaikana tehnyt pääkaupunkiseudulla keikkaa useammalle erilaiselle osastolle vanhuksista lapsiin. Yhdessäkään ei ole kutomiseen suhtauduttu negatiivisesti, kunhan hommat on hoitunut :). Kutovien työkavereiden kanssa siitä on syntynyt mukavaa jutun juurta ja ei kutovatkin on yleensä olleet kiinnostuneita tekeillä olleesta työstä. Nykyisessä työpaikassa kutimien mukaan ottaminen tarkoittaa yleensä kiireistä yötä. Viime yö oli poikkeus ja puolen yön jälkeen aloitettu tiskikukkanen valmistui ennen aamuvuorolaisten tuloa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtui vielä lisätä, että anonyymisti käyn usein blogiasi lukemassa. Ohjeillasi on tähän mennessä valmistunut miehelle soveltaen Eila-mummun tossut.

      -Nemmuli

      Poista
    2. Ihanaa, että voi käyttää luppohetket hyödyllisesti :) Eihän sitä tosiaan aina jää aikaa kutomiseen, mutta viime yönäkin yökkö sai sukan varren tehtyä. Ehdottomasti otan ensi kerralla puikot mukaan, vaikka senkin uhalla, että tulee kiireinen yö :P

      Aurinkoista kevättä!

      Poista
  2. se on kiva jos voi neuloa yövuorossa ,pysyy hereillä ja aika kuluu mukavasti jos on rauhallista.tärkeää on tietysti työkavereiden suhtautuminen sekä yleensä ilmapiiri.
    työn iloa siulle.

    VastaaPoista