keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Muitaihania-sukat


Mehän innostuttiin porukalla tekemään IHANIA
 Muita ihania-blogin syyssukkia! 

Neulekerhon porukasta viisi potkaisi syyssukkaprojektin käyntiin kymmenien ellei satojen muiden innokkaiden sukankutojien kanssa toissa lauantaina. 


Näitä ihanuuksia voi käydä instagramissa katsomassa lisää häästägillä #muitaihaniasyyssukat. Sieltä voi käydä vaikka värivinkkejä katsomassa, jos haluaa vähän suunnitella minkä väriset haluaisi itse tehdä. 


Kolmosen puikot ja esim. Nalle-lankaa. Ja siitä lähti. 

Itse kyllä nappasin 3,5 puikot kun en kolmosiakaan löytänyt kymmentä kappaletta siihen hätään. No, ei kyllä löytynyt noita 3,5 numeroisiakaan kuin kahdeksan (koiran ryökäle on syönyt pari...!), joten kaksi koivuista kolmosen puikkoa otin mukaan kimppaan. Yhden kumpaankin sukkaan, kyllä se siellä tasoittuu. Käsialani on aika tiukkaa eli arvelin, ettei siitä ole haittaa vaikka onkin puolikkaan isommat puikot. Nallea löytyi turkoosia ja vihreää , kaikki muut langat on jotain pikkuruisia jämäkeriä. Johannalla on ihanan tasaista ja upeaa jälkeä. Ja niin syksyisen seesteiset värit <3


Anne tekee eri värisiä sukkia. Molemmat on upeita, mutta valkoinen pohja ja vihertävät kuviot kyllä näyttää hienolta minun silmään! Olikohän näissä joku kokojuttu, jonka takia Anne aloitti toisen... hmm.. täytyy kysyä.


Toisen annen sukat on iloisen väriset, syksyä ja talveakin jo vähän tunnelmassa. 


Ja laaduntarkkailija on tarkkana vieressä, ettei silmukat mene hukkaan! : )


Anniina tietää, että musta ja vaaleanpunainen sopii aina yhteen <3


Nyt on menossa 12. päivä eli vähän jälkeen kantapään. Itse tein eilen kantapäät, mutten ole vielä päässyt siitä eteenpäin. Onneksi tämä ei kuitenkaan ole kilpailu, joten no hätä, ehtiihän tuota! : )

Jos joku ei ehtinyt alkuun mukaan niin näitähän voi aloitella milloin vaan oman aikataulun mukaisesti. Sieltä se ohje löytyy Muita ihania-blogista. 

Itsellä on vielä harjoittelemista, että kirjoneuleesta tulee tasaista ja kaunista, mutta ei stressiä, ehkäpä tässä kehittyy : )


***
Knitting is even better
when we do it together!
***


2 kommenttia: