keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Koiraparka kipeänä :(


Meidän reppana Hemuli oli tosi kipeänä viime viikon. Luultiin jo, että nyt se on menoa :(
Yhtäkkiä herra vaan lakkasi syömästä ja juomasta, uikutti kipua ja oli ihan onneton. Lähdettiin sitten kiireellä viemään Tampereelle, saatiin  aika Veteristä, jossa kuvattiin, ultrattiin ja laitettiin vielä varjoainekin, jotta nähtäisiin onko tukosta.


Mitään ei näkynyt kuitenkaan ja varjoaine kulki hyvin, joten ei ilmeisesti ollut tukos. Ehkä joku tulehdus...?  Tipassa oli päivän ja sai kipulääkettä, vähän piristyi siitä. Tultiin kotiin sitten, mutta ei edelleenkään syönyt eikä juonut mitään. Ruiskulla sitten juotettiin ja toivottiin parasta :(


No nyt on syönyt kahta antibioottia kohta viikon ja aurinko alkaa jo näyttäytyä! Sunnuntaina likat sai herran syömään vähän ja juomaan vettä kädestä. Siitä paraneminen olikin sitten hurjan nopeaa, nyt menee jo vettä ja ruokaa ihan normaalisti ja ilme on ihan toinen :)Koira tulee illalla kotiin.
Kun se kiertyy paikalleen ja nukahtaa,
alkaa sen sydänlämpö levitä huoneisiin.

R. Rasa

<3 <3 <3

11 kommenttia:

 1. Onneksi jo toipuu!!!!
  Tuollainen on niin kovin ikävää, koiraa kun on hankala auttaa kun ei raasu osaa kertoa mikä vaivaa.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Voi, onneksi nyt alkaa toipumaan. Se on niin paha katsoa rakkaan lemmikin kipua kun ei mitään voi tehdö muuta kuin läöäkkeet antaa ja odottaa. niin ihana koira.

  VastaaPoista
 3. No onneksi paranee, ihania nuo samojedit,meilläkin on jo vanha 14 vuotias neiti.Ei toki ihan puhdasrotuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammarit on kyllä niin ihania <3

   Meilläkin kaksi edellistä koiraa oli sekarotuisia, toisessa sammari/saksanpaimenkoira/collie ja toisessa sammari/saksanpaimenkoira/ajokoira. Aivan ihania luonteita olivat nuokin, niinkuin Hemulikin :)

   Poista
 4. Onneksi paranee. Oletko katsonut tassuista "varpaanvälit", Aikanaan Masillamme oli haava lasinsirusta tassunpohjassa ja oli syömättä tämän vuoksi. Ihana tuo mietelause koiran lämmöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllä yritettiin katsoa kaikki paikat, mietittiin sitä juuri, että jos käärme vaikka on päässyt puremaan. Ei kuitenkaan löydetty mitään jälkiä :/

   Poista
 5. Hyvä että Hemuli toipuu, jos vaikka ois joku hyönteinen pistäny,ampiainen ym. niistä voi koirakin tulla tosi kipeeks.
  Lemmikin sairaus on aina rankkaa, kun toinen ei pysty kertomaan, mihin koskee,on vain arvailtava ja tutkittava.Rapsutuksia ja halaus.

  Teatteri harjoitukset näyttää mukavilta.

  VastaaPoista
 6. Nyt on taas niin pirteän näköinen, onneksi. Reppanat kun eivät osaa sanoa mihin sattuu, vaikea silloin on auttaakaan. Meilläkin Eetu-koira lakkasi syömästa pahimpien helteitten aikaa ja oksenteli vaan, mutta vettä sentään joi reippaasti. Pelkäsin jo pahinta minäkin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun teidän koiruli alkaa toipumaan, sydän syrjällään sitä katsoo vieressä kun ei tiedä mikä vaivaa... todellakin sitä pahinta aina peläten. Jos sitä on jokin pistänyt .... näistä kun ei tiedä. Mutta rapsutukset Hemulille:)

  VastaaPoista
 8. Ihan jo tuntui, että uskallanko päivitystäsi edes aukaista otsikon perusteella.
  Onneksi asiat menossa parempaan suuntaan!!!!
  Rapsutukset toipilaalle :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille myötäelämisestä <3

  On se niin kamalaa kun näkee, että toista sattuu, eikä osaa auttaa :( Onneksi tilanne nyt kuitenkin kääntyi parempaan. On kyllä niin helpottunut olo!

  VastaaPoista