tiistai 23. lokakuuta 2012

Langat ojennukseenTänään oli pakko levittää lankalaatikot olkkarin lattialle ja setviä samalla puolivalmiit työt esille. On niitä kertynytkin... 

Kummasti lankakerät ihan itsestään aukeavat ja sekoittuvat keskenään yhdeksi värikkääksi sekasotkuksi. No, ehkä nuo pienet innokkaat neulojat vaikuttavat asiaan vähän kun kaivelevat eri värisiä lankoja esiin. "Äiti, mä haluun virkata...!" :)

Nyt päätin laittaa kaikki yksittäiset sykeröt muksuille ihan omaan lankalaatikkoon, jota saavat sitten sekottaa. Ja loput pysyvät niin siististi omassa laatikossaan...ehkä...
Tässä oikein halpislankoja, tarjouksesta sieltä ja täältä. Aina tarttuu muutama kerä mukaan. Lapsetkin kaupassa aina yrittää johdattaa pois päin lankaosastolta ; ) Tota Novitan Viiviä saa nyt edullisesti Siwoista, 2,49 eur/kerä. Ihan akryylilankaa, mutta mukavan tuntuista ja joutuisaa kutoa. Sitä on kauniin marjapuuron punaista (pipot tuolla alempana), farkun sinistä ja ruskeaa. Olikohan jotain muutakin...? En muista. Ajattelin ruskeasta tehdä pipo/kaulahuivi-yhdistelmän lahjaksi.  
Tässä lankalaatikon vartija :)  Tai oikeastaan valmiiden ja puolivalmiiden töiden laatikon vartija. Koskahan saisi tehtyä loppuun ne jotka ei enää hotsita? 
Siinä muutama TOSI kauan valmistumista odottaneista. Ruudullisesta pitäisi tulla isomummin ohjeella Novitan Teddystä tossut. Ihanan pehmeät tulee ja vähän "pörröiset", mutta jostain syystä ovat jääneet roikkumaan., vaikka tykkään noista tossuista tosi paljon. Raidalliset taas on pitkät sukat, mutta voi kun tylsää tehdä, ne ei varmaan valmistu ollenkaan luulen. Pitää aloittaa toiset jostain kutkuttavammasta langasta ; ) Sininen on ET-lehden virkattu kesäkassi, joka on melkein valmis, olkahihnasta vähän puuttuu, mutta lanka loppui kesken, joten on jäänyt sekin. Ja beige on oppituntia varten aloitettu "ei tarvitse ajatella" kaulaliina, jota voi kutoa seuratessaan opetusta. No, sitäkään ei tarttis paljon jatkaa kun olis riittävän pitkä. Ehkä nyt reipastun :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti