sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Wellenmuster-sukat

Pääsiäisen värejä

Nämä sukat on jostain syystä jääneet kesken ja odottaneet valmistumistaan varmasti kohta vuoden. Ehkäpä edellisestä pääsiäisestä asti tai sinnepäin :D  Nyt kävin läpi keskeneräisiä ja sieltä nämä tupsahtivat eteen ja niistä puuttui ainoastaan kärki...!


Lankana on Seiskaveikan loppukeriä ja puikot 80cm pyöröt nro 4. 

Siksi nämä varmaan jäikin joskus kesken kun aloitin noilla - silloin ainoilla vapailla- pyöröillä, jotka on liian lyhyet looppaamiseen. Todella ärsyttävää, että se vaijeri aina pujahtaa sinne silmukoiden sisään kun toista tekee. Siksi aina 100 - 120cm tähän hommaan. 

Näissä ei haitannut, vaikka pyöröt oli numeroa liian isotkin, koska tein osaksi tuota joka toisella vaihtuvaa ja haitarissakin menetteli ihan ok. Ainoastaan kantapäässä olisi kannattanut vaihtaa pienempiin puikkoihin, mutta menköön nyt : ) 


Nämä Wellenmuster-mallihan on todella helppo ja näyttää kivalta. 

Ohje löytyy tuolta:

Wellenmuster - aaltokuviosukat


Koska teinihirmuni, rakas muru, täytää 15-vuotta, saa hän nämä värikkäät jalkojen lämmittimet  lahjaksi. Neiti on äidin iloksi tykännyt pitää villasukkia usein jalassaan, toivottavasti näitäkin <3 


Ihanat vapaapäivät on ollut tässä pääsiäisen aikaan, vaikkakaan en päässyt lähtemään mummin ja vaarin luokse pääsiäisen viettoon. On tämä kotona oleskelukin todella tarpeellista ja ihanaa, lataamista tulevia hurjia työpäiviä varten. Ja tietenkin myös siivoamista, mitä ei muuten meinaa ehtiä.


Vihdoinkin olen saanut otettua puikotkin käteen. Puolitoista kuukautta taas hoitoalalla on kyllä vienyt kaikki mehut eikä ole ollut mitään toivoakaan jaksaa tehdä käsitöitä pitkien ja rankkojen työvuorojen jälkeen. Taas joutuu miettimään onko tämä "kutsumus" kuitenkaan sen arvoista... Sitä pohtiessa jatkan pääsiäisen viettoa :P


Viime yönä eteisessä tuli noita-akka kohti.
Ulkomuoto kammottava pimeässä hohti.
Tihrusilmät, takkutukka, 
naamakin kuin nauris.
Pattipolvi, villasukka - 
No, eipä ollut kaunis!
Silmilleni kädet nostin 
ja sen teki myös noita ruma.
Silloin sen mä tajusin, 
peilistä mua katsoi
vain aika tuttu kuva... 

Hauskaa Pääsiäistä! :D




3 kommenttia:

  1. Onpas ihanan värikkäät sukat ja mallikin kiva!

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa - ihanan värikkäät sukat ja oikein sopivat vuodenaikaankin! :)

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista