keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ensi-ilta lähestyy!


Ensi lauantaina on sitten Liika Viisaan ensi-ilta! 

Tervetuloa kaikki Pyynikkilään katsomaan! :)


Onneksi ennustukset ovat meidän puolella ja viikonlopuksi on lupailtu aurinkoa ja lämmintä <3


Viime päivät onkin olleet niin koleita ja märkiäkin, että yök! Mutta hieno asenne on ollut kaikilla, iloa on piisannut kylmästä kelistä huolimatta :)


Minulla on vain pikkurooli, joten käsitöitä olen ehtinyt tehdä mukavasti :) Aina joku on käsillä, mutta mitään ei oikein valmistu kun haluaisi vaan aloittaa koko ajan uutta. 

No, varmistaakseni, että nämä joskus valmistuvatkin liityin KyJy-haasteeseen. (KyJy eli Kesäyöstä jouluyöhön. Tarkoituksena on aloittaa 20 neule- tai virkkaustyötä aikavälillä 20.6 - 30.9 ja saattaa ne valmiiksi 24.12 mennessä.)

Ensimmäinen KyJy-työ on mustat pitkät sukat. (Todella, ekat mustat ikinä!) Nämä on hyvässä vauhdissa jo, mutta kuvia myöhemmin. Toisetkin sukat oli tulollaan, mutta varsi meni purkuun kun en sitten tykännytkään mallista. Sitten polttelee huivi/poncho virkaten... ja sitten... vaikka mitä :D 

Palataan niihin... 

Tuossa alhaalla siskokset huilaavat väliajalla. Aikamoista juoksemista noilla muksuilla, kohtauksesta toiseen. Kauheesti tykkäävät ja ovat innoissaan, sitä on niin mahtavaa seurata <3 Lakataan pelkäämästä 
mikä voisi mennä pieleen 
ja mietitään mikä voisi 
mennä oikein! 

Aurinkoista viikkoa 
- vaikka kuinka olisi pilvistä! :)

2 kommenttia: